ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΠΕΖΟΥ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ/-ΕΣ (10.3.2017)

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα (Ναύπλιο) κάνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εργαστήριο της τέχνης του πεζού λόγου, που απευθύνεται σε νέους και νέες συγγραφείς που έχουν ήδη ολοκληρώσει ικανοποιητικά εργασία σε μικρή φόρμα και επιθυμούν να βελτιώσουν την τεχνική τους με στόχο τη δημοσίευση/έκδοση.
 
Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο, σε δύο Σαββατοκύριακα ( 22 - 23 Απριλίου και 6 - 7 Μαίου 2017) με συντονιστή το συγγραφέα Στρατή Χαβιαρά. Η συμμοτοχή είναι δωρεάν, ενώ τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες βαρύνουν τα έξοδο μετακίνησς προς/από και διαμονής στο Ναύπλιο.
 
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην κα Μαρίνα Γκόγκα, Συντονίστρια Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Προγραμμάτων (email: matina.goga@chs.harvard.edu), με θέμα: «Συμμετοχή στη σειρά συναντήσεων του εργαστηρίου τέχνης του πεζού λόγου για προχωρημένους», επισυνάποντας σύντομο βιογραφικό και ένα δείγμα γραφής τους - κατά προτίμηση μια ολοκληρωμένη ενότητα (αρχή, μέση, τέλος) - έως 1200 λέξεις. Η επιλογή των συμμετεχόντων/-ουσών θα γίνει από τον συντονιστή με κριτήριο το δείγμα γραφής.
 
Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος: 10 Μαρτίου 2017
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν με την κα Γκόγκα, στα τηλέφωνα: 2752047030 και 2752047040 και στο email:  matina.goga@chs.harvard.edu