ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ PROJECT ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ/ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ -FONDATION MARC DE MONTALEMBERT (15.11.2017)

Το Ίδρυμα MARC DE MONTALEBERT ανακοίνωσε πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης ύψους 7000 € σε νέους έως 28 ετών, καταγόμενους από χώρα της Μεσογείου, για την εκπόνηση ερευνητικού έργου (project) το οποίο θα συμβάλλει στη γνωριμία με τον Πολιτισμό ή τις Τέχνες του Μεσογειακού κόσμου.
 
Το project πρέπει να εκπονηθεί σε μία ή περιρσσότερες Μεσογειακές χώρες, εκτός της χώρας καταγωγής του/της υποψηφίου. Ο/Η υπότροφος μπορεί να διαμείνει εφόσον το επιθυμεί στην έδρα του Ινστιτούτου στη Ρόδο.
 
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα (κωδικός χρήστη) και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για αίτηση -συνοδευόμενη από μια επιστολή αυτοπαρουσίασης-  έως τις 15 Νοεμβρίου 2017. Οσοι/όσες προεπιλεγούν από την Επιτροπή του Ιδρύματος θα κληθούν την 1η Δεκεμβρίου 2017 να υποβάλουν την αίτησή τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017
 
Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί τέλη Μαρτίου και η εκκίνηση του project πρέπει να γίνει τέλη Απριλίου, με ορίζοντα ολοκλήρωσης μέσα στον επόμενο χρόνο.
 
Στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος μπορεί να αναζητηθεί κατάλογος με τα έως το 2016 project που έλαβαν επιχορήγηση στους τομείς των: δημιουργική γραφή, αρχιτεκτονική, αρχαιολογία, ανθρωπολογία και κοινωνιολογία, μουσική, ιστορία τέχνης, δεξιοτεχνία (craftsmanship), χαρακτιική, ζωγραφική, φωτογραφία.
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες/διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@fondationmdm.com ή στη σχετική φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος