ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ MALTEPE (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ) - 12.1.2018

Το Πανεπιστήμιο Maltepe της Κωνσταντινούπολης απευθύνει πρόσκληση σε προπτυχιακούς/ές φοιτητές και φοιτήτριες και πτυχιούχους των Καλών Τεχνών, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης, των Ανθρωπιστικών Επιστημών, των Κοινωνικών Επιστημών, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Πολιτικών Επιστημών, των Διεθνών Σχέσεων, της Δημόσιας Διοίκησης, της Νομικής, για συμμετοχή στο 6ο Διεθνές Φοιτητικό Συνέδριο, με θέμα "Παγκόσμια Προβλήματα του 21ου αιώνα και Πιθανές Λύσεις", που θα διαξαχθεί από 17 έως 20 Απριλίου 2018, στο συνεδριακό του κέντρο.
 
Η πρόσκληση αφορά σε
α. υποβολή περιλήψεων εργασιών,  από φοιητές/-τριες και πτυχιούχους όλων των παραπάνω κλάδων, στις θεματικές περιοχές του συνεδρίου, όπως αναφέρονται αναλυτικά στην ανακοίνωση
β. υποβολή πρότασης, από φοιητές/-τριες και πτυχιούχους των Καλών Τεχνών, παρουσίασης έργου (εικαστικό, αναπαραστατικό, χορευτικό, κινηματογραφικό) στις ειδικές θεματικές των Καλών Τεχνών με κεντρικό θέμα την "Κατανάλωση"
 
Για όσους/όσες κληθούν να παρουσιάσουν την εργασία τους (στην αγγλική γλώσσα) στο συνέδριο, οι διοργανωτές καλύπτουν τη διαμονή για τις ημέρες διεξαγωγής του σε ξενοδοχείο 5* εντός της πανεπιστημιούπολης, 3 γεύματα την ημέρα, μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο, ελεύθερη είσοδο σε όλες τις συνεδρίες, διαλείμματα καφέ, υλικό του συνεδρίου, μία ημέρα περιήγησης στα αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης (δεν καλύπτονται εισιτήρια εισόδου σε μουσεία και πολιτιστικούς χώρους).
 
Για όσους/όσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο χωρίς παρουσίαση εργασίας (φοιτητές/-τριες, συνοδοί), προβλέπεται έκπτωση στη διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο 5* και προσφέρεται η μία ημέρα περιήγησης στα αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης (δεν καλύπτονται εισιτήρια εισόδου σε μουσεία και πολιτιστικούς χώρους). Δεν υπάρχουν τέλη εγγραφής στο συνέδριο.
 
Οι περιλήψεις εργασιών και οι προτάσεις καλλιτεχνικού έργου υποβάλλονται έως τις 12 Ιανουαρίου 2018, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: fahass@maltepe.edu.tr με παράλληλη υποβολή αίτησης εγγραφής στη σχετική πλατφόρμα