ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (31.3.2018)

Δείτε  εδώ  την ανακοίνωση για τα θερινά μαθήματα τουρκικής γλώσσας και πολιτισμού που προσφέρει το Ίδρυμα Yunus Emre από 16 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου 2018 σε διαφορετικές πόλεις διασπαρμένες στις 7 γεωγραφικές περιοχές της Τουρκίας.
 
Το πρόγραμμα, διάρκειας 3 εβδομάδων, περιλαμβάνει 20 ώρες διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας και ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με ξεναγήσεις σε ιστορικές τοποθεσίες, αθλητικές δραστηριότητες, μαθήματα μαγειρικής, επισκέψεις σε αγορές κ.λπ. Τα μαθήματα, το εκπαιδευτικό υλικό, όλο το πρόγραμμα δραστηριοτήτων, η διαμονή, σε εστίες ή ξενώνες, η διατροφή και η αεροπορική μετακίνηση από και προς την Τουρκία προφέρονται δωρεάν.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τη συγκέντρωση όλων των εκπαιδευομένων α) για την τελετή λήξης στην Αγκυρα (2ημερη γνωριμία και με την πόλη) και β) για μία 3ημερη περιήγηση στην Κωνσταντινούπολη.
 
Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε κάθε ενδιαφερόμενο/-η, ηλικίας από 18 έως 35 ετών.
 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ειδική πλατφόρμα του ινστιτούτου, για την οποία απαιτείται εγγραφή χρήστη, έως τις 31 Μαρτίου 2018