Διαμονή

Ελληνικά

Το δωμάτιο/studio που μου κλείσατε δεν με ικανοποιεί. Λείπουν πράγματα και έχει πρόβλημα με τις παροχές. Τι μπορείτε να γίνει;

Το Τμήμα Σπουδών κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να περιγράψει λεπτομερώς τις παροχές που περιλαμβάνονται στα διάφορα είδη καταλυμάτων που προσφέρονται ως επιλογές και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με τα καταλύματα. Πράγματι, μπορεί να προκύψουν διάφορα προβλήματα ή ελλείψεις που πιθανόν να μπορούν να αντιμετωπιστούν σχετικά εύκολα και γρήγορα κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, μπορεί όμως και όχι. Αυτό εξαρτάται και πάλι από το είδος του καταλύματος.

Δεν μου αρέσει καθόλου η Εστία που μένω και θέλω να αλλάξω / ακυρώσω την κράτηση.

Μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα αλλαγής καταλύματος που να σας ικανοποιεί περισσότερο, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν την άφιξή σας στη Θεσσαλονίκη. H υπηρεσία προ-κράτησης καταλύματος από το Τμήμα Σπουδών είναι προαιρετική και γίνεται προς διευκόλυνσή σας. Όποιος δεν το επιθυμεί μπορεί να ακυρώσει την κράτηση. Ωστόσο, παρακαλούμε να ενημερώνετε εγκαίρως γιατί υπάρχει λίστα αναμονής στα δωμάτια.

Μπορείτε να μου κλείσετε δωμάτιο στην εστία με ατομικό μπάνιο και κλιματισμό;

Το Τμήμα Σπουδών δεν έχει καμία υποχρέωση να βρει στέγη για τους υποτρόφους κατά τη διάρκεια του Προγράμματος. Ωστόσο επειδή είναι κατανοητή η δυσκολία εξεύρεσης καταλύματος σε οικονομική τιμή, κάνει μία προ-κράτηση στο όνομα των υποτρόφων είτε στις Εστίες του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας είτε σε ιδιωτικά φοιτητικά στούντιο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η υποδομή ποικίλλει από ξενώνα σε ξενώνα και είναι συνάρτηση της τιμής και της διαθεσιμότητας αυτών για το περιορισμένο διάστημα του Προγράμματος.