ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ "ΑΘΛΗΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (5.3.2020)

Δείτε  εδώ την ανακοίνωση του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα (Ναύπλιο) σχετικά με δωρεάν συμμετοχή στο 9ο Διεθνές Συμπόσιο "Άθληση, Κοινωνία και Πολιτισμός" που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία. Το φετινό συμπόσιο, με θέμα "Aθλητισμός, Εκπαίδευση και ο Δρόμος για την Ολυμπία", θα διεξαχθεί 15 με 19 Ιουλίου 2020 στη Washington, DC.
 
Το Συμπόσιο περιλαμβάνει διαλέξεις, εργαστήρια με παρουσιάσεις και συζητήσεις. Η συμμετοχή στις συζητήσεις απαιτεί προηγούμενη μελέτη βασικής βιβλιογραφίας που θα οριστεί από τους διοργανωτές.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές και φοιτήτριες προπτυχιακών σπουδών (3ου έτους σπουδών και άνω) καθώς και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες 2ου και 3ου κύκλου, από τα Τμήματα του ΑΠΘ: Νομικής, Φιλολογίας, Ιστορίας-Αρχαιολογίας, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Θεσσαλονίκης και Σερρών)
 
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ στους/στις συμμετέχοντες/-ουσες διατίθεται διαμονή (σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια) και ημιδιατροφή (γεύμα στις εγκαταστάσεις του CHS στην Washington). Επίσης, καλύπτoνται τα αεροπορικά εισητήρια.
 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 5 Μαρτίου 2020 (24.00 ΕΕΤ) εδώ
 
Για επιπλέον πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στις κ.κ.
- Μαριλένα Κατσαδοράκη, συντονίστρια ακαδημαϊκών προγραμμάτων της ΔΟΑ στο τηλ. 210 6878810 και στο email: m.katsadoraki@ioa.org.gr
- Χριστίνα Λάφη, υπεύθυνη ανάπτυξης προγραμμάτων στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα, στο τηλ. 698 688 8256 και στο email: clafi@chs.harvard.edu